This site uses technical cookies and allows you to send cookies to "third party" in order to make traffic measures for evaluating the performance of the site. To find out more, click on the appropriate button. Extended to the information page you can get information to refuse consent to the installation of any cookie. Clicking OK lend consent to the use of cookies.

skyway
Frezza & Skyway
Frezza and his partner Lagoval furnished the offices of the building of new Mont Blanc cableway, a technological project of worldwide importance, realized from the Cordée Mont Blanc Consortium. The sinusoidal design of the downstream station (Pontal d'Entréves) give to the structure a deliberately aerodynamic appearance, with a strong stylistic impact. The architectural structure has spaces designed for both front office and back office services. To subdivide the spaces, the project included modular glass partition walls from collection Areaplan Spazio-Modulo and storage wall modules for filing areas. Desks from MyDesk collection complete the operative furniture.